Parenclub mystique

Parenclub Mystique is gevestigd in het Noord-Brabantse Rucphen.  Je kunt de paraclub bezoeken als stel maar ook als alleenstaande. Alleengaande dames zijn alle avonden welkom, alleengaande heren alleen op maandag, woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn heren alleen welkom als ze samen met hun vrouwelijke partner komen en zich dan ook als stel gedragen. De heren mogen zoals het in de huisregels staat ‘niet alleen op safari’.

Inschrijven en dresscode
Als je Parenclub Mystique wilt bezoeken moet je je inschrijven als lid. Hiervoor moet een vragenlijst worden ingevuld. Dit kun je thuis al doen, de vragenlijst kun je via de website printen. Uiteraard is het maken van foto’s of video-opnamen niet toegestaan. Mobiele telefoons moeten dan ook in de locker worden opgeborgen. De dresscode is dat zowel de heren als de dames gekleed gaan in lingerie. Natuurlijk is het dan wel zo sexy om een als vrouw een leuk setje te dragen en als man een vlotte boxer of een sexy string. De dresscode geldt op verschillende tijdstippen, afhankelijk van de dag. Meer info hierover staat op de website.

De huisregels
Zoals alle parenclubs heeft ook deze club huisregels. Er mag niet worden gerookt, behalve in de speciale rookruimte. Drugs zijn verboden en drankjes mogen niet mee naar de erotische ruimtes. Iedereen wordt geacht een gebruikte ruimte netjes achter te laten. Als iemand ‘nee’ zegt dan is dat ook ‘nee’ en wordt verwacht dat je hiervoor respect hebt. Er worden speciale avonden georganiseerd waarvoor je je vooraf kunt aanmelden, zoals met de feestdagen. Daarnaast zijn er speciale avonden voor SM, travestie en bi-avonden.

Bezoek de website

Reacties

Plaats een reactie