Inn4love

De parenclub Inn4Love is gevestigd in een fraai pand in Wagenborgen. Je kunt er terecht voor een spannende en erotische avond met andere stellen. Je kunt de parenclub bezoeken als stel maar ook als alleenstaande. Alleenstaande dames betalen een lager entreegeld dan alleenstaande heren. Voor de heren geldt bovendien dat ze geweigerd kunnen worden als het aantal stellen en alleengaande dames op een avond niet in overeenstemming is met het aantal alleengaande heren.

Huisregels
Bij Inn4love worden huisregels gehanteerd die gebruikelijk zijn voor een parenclub. De dresscode is voor de heren een slip, string of boxer en voor de dames lingerie naar keuze. Op de zaterdagavond mag je tot 22.00 uur je kleren aanhouden, daarna word je geacht je aan de dresscode te houden. Op de vrijdagavonden geldt de dresscode direct bij binnenkomst. Bezoekers krijgen een locker waar ze hun kleding en andere persoonlijke spullen kunnen opbergen. Als je gebruik maakt van de erotische ruimtes word je verondersteld deze netjes opgeruimd weer achter te laten.

Respect is belangrijk
Als je voor het eerst Inn4Love bezoekt kun je een rondleiding krijgen en antwoord op vragen. De belangrijkste regel is dat iedereen met respect wordt behandeld. Als een bezoeker iets niet wil dan kan hij of zij dat kenbaar maken en de ander wordt dan verondersteld dit te respecteren. Er worden speciale avonden georganiseerd zoals een BDSM avond en een gangbang. Op de website kun je zien op welke avond bepaalde speciale avonden worden georganiseerd.
 

Bezoek de website

Reacties

Plaats een reactie